Heta Arbeten utbildningar

Inplanerade utbildningstillfällen 2020

Gällivare:

Vecka 12: Tisdag 17/3 Fullbokat 
Vecka 14: Tisdag 31/3
Vecka 17: Tisdag 21/4

Heta arbeten är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, skärning, lödning och arbete med varmluftspistol eller sliprondell.

Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter kräver att tillståndsansvariga och brandvakter samt personer som utför brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats, är utbildade och har certifikat.

Utbildningens innehåll

Utbildningen omfattar bland annat brandkunskap, gällande säkerhetsregler, försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter och organisation på tillfällig arbetsplats, samt praktik.

Utbildningens syfte

Efter utbildningen ska deltagaren kunna vidta förebyggande åtgärder vid heta arbeten så att risken för brand eller annan skada minimeras. Godkänd deltagare erhåller certifikat.

Vem behöver gå Heta Arbeten?

Anställda och entreprenörer som utför heta arbeten. Arbetsledare, entreprenörer och företagsledare som är beställare av heta arbeten och därmed har det formella brandskyddsansvaret.

Behörighet efter genomförd utbildning

Utbildningen ger behörighet och certifiering Heta Arbeten®, giltighetstid 5 år.

För att utbilda och certifiera dig i Heta Arbeten® vänder du dig till någon av alla de arrangörer som arrangerar utbildningar Heta Arbeten® runt om i landet. Arrangörerna är godkända och de har instruktörer med den kompetensnivå som Utbildningskommittén Heta Arbeten® ställer krav på.

OBS! För att kunna göra certifierings testet i slutet på utbildningen måste deltagaren kunna legitimera sig med godkänd legitimation. T ex sv körkort, id handling eller pass. Är ni flera och vill ha ett annat datum kontakta mig för pris.

Vi kan även hålla utbildningen på engelska, detta kräver minst 5 deltagare och minst 8 dagars förbokning för beställning av litteratur på önskat språk.(engelska, ryska)

Anmälan

Läs vår integritetspolicy innan du godkänner.
logga orginal
Baxis HB | Kattfotsvägen 11, 98235, Gällivare
sigge@baxis.se | 070-359 77 71
Stäng meny